jeep main visual detail

SELECTED4U

DE GEBRUIKTE KLASSE, GARANTIE TOT 36 MAANDEN.

Zoek je een tweedehands Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Abarth, Chrysler? Bij Selected4U occasions ben je aan het juiste adres. Selected4U staat voor 100% topconditie in gebruikte auto's.

Occasion zoeken

Elk voertuig wordt op 160 punten gecontroleerd voordat het voertuig onder het Selected4U label aangeboden mag worden.

Alle door de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) erkende bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht om tellerstanden van personenauto’s te registeren. De RDW beheert het register met tellerstanden en geeft op basis van die informatie een oordeel over de juistheid van een tellerstand. Door een tellerstand vaker te registreren, wordt een betrouwbaar oordeel afgegeven over de reeks geregistreerde tellerstanden.

Selected4U voorziet in volledige dekking met uitzondering op de bij normaal gebruik aan slijtage onderhevige onderdelen.

Mocht u onverhoopt met pech komen te staan dan schiet Selected4U u direct te hulp. Iedere Selected4U occasion wordt standaard geleverd met 12 maanden Europese mobiliteitshulp.

Wij kunnen u diverse aantrekkelijke financieringen voorstellen. Vraag bij uw dealer naar de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u gebruik maken van een vrijblijvende proefrit in de auto naar keuze.

Band- en ruitreparatie, vloeistoffen bijvullen.

Indien uw aankoop niet aan uw verwachting voldoet, kunt u uw auto omruilen voor een andere auto. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij u naar de uitgebreide brochure of uw dealer.

Nog meer zekerheid? Dat kan. De garantieperiode is voordelig nog eens uit te breiden met een jaar extra garantie. Dus in totaal twee en een half jaar lang geen onverwachte kosten.

* Indien nodig, met inbegrip van de resterende fabrieksgarantie.